"Sve te crte kokaina i sve te cigarete" - glumac u iskušenju

Poznati glumac Juan Mekgregor, koji je u prošlosti vodio veliku bitku sa alkoholizmom, govorio je za Varajeti o novom osećaju "sreće, radosti i mira" koji je otkrio nakon što je već duže vreme trezan.

Život

Izvor: B92

Petak, 11.06.2021.

15:37

Foto: Profimedia

Škotski glumac, koji je od 2011. u apstinenciji od alkohola, nedavno se suočio sa svojim porokom i to snimajući seriju "Halston", koja je počela da se prikazuje ove godine.

Naime, Mekgregor igra modnog dizajnera Roja Holstona, a radnja se vrti oko činjenice da je američki kreator umalo izgubio sve postavši zavisan od alkohola.

"Zanimljivo je odraditi sve te crte kokaina i sve te cigarete tokom snimanja Halstona i radovati se što to nije stvarno, jednostavno biti srećan zbog toga, ali i razumeti", rekao je Mekgregor za Varajeti.

Glumac je još 1996. godine odlično odglumio heroinskog zavisnika u "Trejnspotingu"- verovatno najboljem filmu ikada koji je snimljen o zavisnosti, iako tada još uvek nije imao loše iskustvo sa alkoholom.

Međutim, 1999. godine stigla je uloga u trileru "Oko posmatrača", koji je ocenjen kao veoma loš. Mekregor je tada već bio u velikom problemu sa zavisnošću i, kako je izjavio nešto kasnije, nije se sećao snimanja većeg dela filma, a nije ga ni pogledao.

Mekgregor je ranije za časopis "People" priznao da je u početku bio "veseli pijanac", koji je ubrzo postao jadan i depresivan i da ga je bilo sramota samog sebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: