"Da li je to bio kokain?"; "Zaista smo šokirani"

Posle snimka na kojem se vidi kako se pevač grupe "Maneskin" Damijan David naginje nad stolom, nastale su glasine na društvenim mrežama.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 23.05.2021.

08:26

Foto:EPA-EFE/Sander Koning / POOL

Kako glasine na društvenim mrežama nisu jenjavale, iako je pevač nakon pitanja novinara odmah demantovao tvrdnje da se radi o okokainu. Preko Instagram storija ovog benda, oglasila se grupa o navodnim optužbama na račun njihovog frontmena.

"Zaista smo šokirani onim što neki ljudi govore o Damjanu, da je konzumirao drogu. Mi smo zaista protiv droga i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo, jer nemamo ništa da krijemo. Ovde smo da sviramo svoju muziku i jako smo sreći zbog naše pobede na Evroviziji, i zahvaljujemo se svima koji nas podržavaju. Rokenrol neće umreti nikada. Volimo vas", pisalo je na Instagram storiju.
Foto:Printscreen/Instagram

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: