Lečić odgovorio na optužbu za silovanje: "Najgnusnija laž"

Branislav Lečić izjavio je danas da su tvrdnje da je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld "najgnusnija laž", koja ga diskredituje.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.03.2021.

13:59

Lečić odgovorio na optužbu za silovanje:
Foto: Profimedia/DOJCINOVIC SVETLANA/SIPA/1906191418

"Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države i spreman sam da u bilo kom trenutku odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž, koja me diskredituje", naveo je Lečić povodom optužbi glumice.

Kako prenose mediji, glumica Danijela Štajnfeld izjavila je ranije da je u Višem javnom tužilaštvu označila Lečića kao "misterioznog moćnika iz filmske industrije koji ju je silovao".

Iz Višeg javnog tužilaštva rekli su da je tačno da je glumica u davanju iskaza imenovala eventualnog izvršioca.

"Ona je otkrila identitet eventualnog izvršioca. Dalje se radi na prikupljenju dokaza", kažu za "Blic" u Višem javnom tužilaštvu.

Lečić je ranije ovog dana naveo da ne zna ništa o tome.

"Ne mogu da imam komentar na jednu tako osetljivu temu, dok iz Tužilaštva ne dobijem poziv i ne dobijem crno na belo da me je optužila za takvu stvar", rekao je tada glumac domaćim medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: