Otkako je otkrio da je trans, Eliot Pejdž nikada nije bio srećniji

Za Eliota Pejdža se kaže da je bio "više nasmejan" dok je snimao treću sezonu Netfliksove serije "The Umbrella Academy" nakon što se izjasnio kao transrodna osoba.

Život

Izvor: B92

Utorak, 16.03.2021.

18:40

Otkako je otkrio da je trans, Eliot Pejdž nikada nije bio srećniji
Foto: Profimedia

U decembru prošle godine, Pejdž (34) je dao izjavu na društvenim mrežama objavljujući da je trans, u kojoj je napisao: "Moja radost je stvarna, ali je i krhka".

Posle njegove najave, neki obožavaoci "Umbrella Academy" pitali su se da li će Eliot nastaviti da igra ženskog lika Vanije u seriji, pošto je prvi put preuzeo ulogu 2019. godine. Na njihovo uzbuđenje, prošlog meseca glumac je na Instagramu podelio sliku iza kulisa, napisavši u natpisu: "Vratili smo se".

Stiv Blekmen, producent ove serije rekao je da je primetio razliku u Pejdžovom ponašanju od povratka u treću sezonu.

"Izgleda da je spala velika težina sa njegovih pleća, sada ima osećaj ugodnosti", rekao je Blekmen.

Za "Tajms", Pejdž je progovorio o svojoj tranziciji, i rekao je da je "konačno u potpunosti" osoba kakva želi da bude.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: