- Vesti -

Đorđe David: "Aleksić me je naučio da je muškarac koji udari ženu najveći bednik" VIDEO

"Mika Aleksić je neko ko je mene naučio da je žena vše biće, da je pametniji pol, zato što žena donosi život, da muškarac koji udari ženu je najveći bednik i najveći ljigavac, da moramo da naučimo da ženi ljubimo ruku, da li je u pitanju naša majka, naša sestra, tetka, ujna, devojka", rekao je pevač Đorđe David, komentarišući slučaj "Aleksić".

Izvor: B92, Prva TV
Podeli
Foto: Printscreen / TV Prva
Foto: Printscreen / TV Prva

Pročitajte još:

Stanko Crnobrnja o "slučaju Aleksić": "Ako postoji grubost, kad-tad će doći do kataklizme"

Šuša: "Časovi kod Mike su bili mučni"; Đurović: "Sadistički pristup deci"

Miroslav Aleksić je za njega, kaže, bio očinska figura. On je pripadao prvoj generaciji koju je u glumačke vode poveo ovaj učitelj.

"Treba poštovati institucije koje treba svoj posao da odrade, bez obzira na to što neko misli. Svako od nas ima mišljenje, kao što svako od nas ima dupe, tako da je to potpuno normalno", kazao je on gostujući na TV Prvoj.

Kako ističe, postoji ozbiljna doza licemerstva u svemu ovome "od strane ljudi koji su bili reditelji, producenti čak i pojedini glumci koje zna, a koji u ovom sistemu koriste svoju poziciju 'Boga' i isto to rade sa ženama koje su glumice ili studentkinje glume i koji neke stvari osuđuju, a dobro su znali".

"Onda naknadno objašnjavaju da je svoje dete povukao jer je dete reklo da mu je on rekao 'gluperdo'", govorimo o Miki Aleksiću", istakao je David.

Nada Macanković: "Mikina strogoća nam je tada bila zabavna"

Govoreći o Mikinoj školi, rekao je da je ona zasnovana na "drilu", te da je bio i u klasi Predraga Bajčetića, koji je "isti taj sistem zastupao".

"Mika Aleksić je neko ko je mene naučio da ženi mora da se uvek pridrži kaput, zapali cigareta ukoliko puši. Kad uđeš u lift, svima kažeš - dobar dan... I onda, život ide, mi se pomeramo i onda se napravi jedan vakuum i onda čujemo ovo. Bio sam u prvoj generaciji kod Mike Aleksića i za mene je ovo šok", poručio je David, te rekao da kad se "pojavi 20 devojaka, onda je to veliki poraz za sve nas".

"Ukoliko je istina nešto što je porazno, ja obično prećutim ukoliko nisam u poziciji da kažem... Meni je žao što starije glumice nisu odreagovale... Strašno je što u ovom svetu i muškarci trpe užasne stvari, ali ću vam reći da sa ovim iskustvom kao otac ženskog deteta ću bez problema prepoznati takvu vrstu priče", poručio je pevač.

Opširnije u video-materijalu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 143 idi na stranu