Estrada reaguje na smrt patrijarha; Ceca: "Večna Vam slava"

Patrijarh srpski Irinej preminuo je jutros u Beogradu od posledica koronavirusa, a mnoge javne ličnosti na društvenim mrežama izrazile su tugu zbog velikog gubitka.

Život

Izvor: B92

Petak, 20.11.2020.

12:46

Estrada reaguje na smrt patrijarha; Ceca:
Foto: Printskrin/TV Prva

Od patrijarha se oprostila i folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

"U Gospoda se upokojio patrijarh srpski gospodin Irinej. Večna Vam slava", poručila je pevačica.
Foto: Printskrin/TV Prva
Seka Aleksić je u "Jutru" na TV Prva govorila i o smrti patrijarha Irineja, te istakla da ju je ta vest veoma pogodila.

"Veoma mi je žao i to je veoma tužna vest. Možda mi je glupo da ja pričam o tome, ali kao vernik, kao neko ko zna da je patrijarh zaista bio divan i da nas je sve šokiralo to što se s njim desilo tako brzo. Neka putuje sa anđelima", dodala je ona.

Kaže i da ga nije lično poznavala, da na njenu žalost nije bila u prilici da ga upozna. "Jutros nas je napustio Patrijarh Srpske pravoslavne crkve, gospodin Irinej... Imao sam čast da se više puta sretnemo! Hvala Vam na svim toplim i dušekorisnim rečima! Počivajte u miru!", napisao je pevač Nikola Rokvić uz zajedničku fotografiju sa pokojnim patrijarhom Irinejem.
Glumica Sloboda Mićalović takođe je svoju tugu izrazila tako što je objavila fotografiju pokojnog patrijarha.

"Večan mu spomen, hvala za sve", ovim rečima oprostila se i glumica Ivana Mihić.

Među javnim ličnostima koje su se takođe oprostile od patrijarha Irineja su i manekenka Sofija Milošević, pevačice Viki Miljković i Kaja Ostojić, prenosi "Blic".
Foto: Printskrin/TV Prva

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: