Šeron Stoun otkrila koji glumac se najbolje ljubi: "Sa njim niko ne može da se poredi"

Holivudska zvezda Šeron Stoun nedavno je govorila o tome ko se od njenih kolega najbolje ljubi.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 24.09.2020.

12:51

Šeron Stoun otkrila koji glumac se najbolje ljubi:
Foto: GettyImages/Tommaso Boddi

Glumica je, gostujući u jednoj emisiji, odgovorila na pitanje gledalaca, a čini se da nije morala mnogo da razmišlja, jer je bila prilično sigurna u svoj odgovor.

"Robert de Niro se definitivno najbolje ljubi. Da, Bob je daleko ispred svih ostalih", rekla je Stounova. Kako je pojasnila, verovatno je deo razloga za ovakav njen odgovor i to što je imala mnogo poštovanja prema njemu i pre nego što su zajedno radili, prenosi britanski "Miror".

"Njemu sam se najviše divila od svih glumaca. Celu karijeru sam želela da budem kao on. Možda je i zato poljubac sa njim za mene bio vrhunski trenutak. Mada, bila sam i ludo zaljubljena u njega kao glumca, pa je verovatno mogao i čekićem da me udari u glavu, a ja bih rekla da je u redu", našalila se.

Konkurencija De Niru bili su najveće "face" Holivuda, jer je 62-godišnja glumica radila i sa Silvesterom Staloneom, Majklom Daglasom i Arnoldom Švarcenegerom.

"Ne mogu bilo koga drugog da poredim sa De Nirom. U poređenju sa njim, sve ostalo je mlako", rekla je Šeron Stoun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: