- Vesti -

Proslavili još jedan rođendan: Zabava je bila usklađena sa trenutnom situacijom

Kompanija, osim dnevnih novina „Alo!“ i sajta „alo.rs“, odskoro objavljuje i knjige.

Izvor: Alo
Podeli
Foto: Alo
Foto: Alo

Zaposleni kompanije „Alo Media Systema“ danas su proslavili tri godine otkad je ova izdavačka kuća postala vlasnik dnevnog lista „Alo!“ i sajta „alo.rs“. Zabava je bila usklađena sa trenutnom situacijom prouzrokovanom koronavirusom. Zaposleni su, poštujući sve propisane mere, prisustvovali sečenju torte i fotografisanju. Zbog toga će ovaj jubilej svakako biti upamćen kao drugačiji od svih prethodnih, a nadamo se i budućih.

Dnevni list „Alo!“ i sajt „alo.rs“ postoje već 13 godina, a od pre tri godine su u vlasništvu izdavačke kuće „Alo Media System“. Za to vreme, i novine i sajt zauzeli su respektabilnu poziciju na tržištu medija. Brend „Alo!“ prepoznatljiv je kod čitalaca i trend njegovog rasta je sve brži. Zbog toga je „Alo Media System“ među tri najjače izdavačke kuće u Srbiji, računajući i čitanost oba medija.

Kompanija, osim dnevnih novina „Alo!“ i sajta „alo.rs“, odskoro objavljuje i knjige. Tako su do sada s potpisom izdavačke kuće „Alo Media System“ objavljeni romani „Durbin grofa Save Vladisavića“ autora Vladimira I. Ivanovića i roman „Elitna prostitutka“ spisateljice Jasmine Ane.

strana 1 od 129 idi na stranu