Pevačica otkazala koncert u poslednjem trenutku i to putem društvenih mreža

Pevačica je poznata o tome što retko kada otkazuje svoje nastupe. Kardi B je nastupala i u bolovima posle operacija, a sada je morala da otkaže nastup iz bezbednosnih razloga, kako je objavila na društvenim mrežama.

Život

Izvor: B92

Sreda, 31.07.2019.

10:49

Pevačica otkazala koncert u poslednjem trenutku i to putem društvenih mreža
Foto: Gettyimages/Pool

Policija Indijanapolisa potvrdila je da je nastup otkazan zbog neproverenih pretnji umetnici. Pevačica (26) objavila je na svom Twitter nalogu video sa probe u kome se obratila fanovima.

"Dragi ljudi iz Indijane jako mi je žao zbog ovoga danas. Nažalost pojavila se neka bezbednosna pretnja koju trenutno policija istražuje. Moja i vaša bezbednost su nam na prvom mestu", rekla je Kardi.
Na Instagramu je napisala da joj je žao i da se nikada nije suočila sa takvom situacijom, ali da ne želi ništa da rizikuje, prenose strani mediji. Pevačica, koja je majka jednogodišnje devojčice koju je dobila sa suprugom Offset-om, objavila je i printskrin sa izjavom promotera Mammoth Live-a da se koncert otkazuje.

Iznervirani fanovi napisali su da je nastup otkazan samo nekoliko minuta pre početka, a bilo je onih koji su izrazili podršku zbog njene brige za bezbednost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: