- Vesti -

Savić demantuje Uzunovića: "Imaće priliku da svoje tvrdnje dokaže na sudu"

Glavni dirigent Narodnog pozorišta Dejan Savić demantovao je izjavu glumca tog pozorišta Tanasija Uzunovića da je kao v. d. upravnika nacionalnog teatra potpisao bilo kakav ugovor o zakupu njegovih prostorija na četvrtom spratu.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Printscreen / YouTube
Foto: Printscreen / YouTube

Pročitajte još:

"U jednom broju medija ovih dana je plasirana netačna i neistina informacija o tome da je s novim zakupcem prostorija na 4. spratu Narodnog pozorišta ugovor o zakupu potpisala prethodna Uprava, sa mnom na čelu", naveo je Savić u tekstu demantija koji je upućen medijima.

Kako je naveo, ova dezinformacija plasirana je sa izrazito negativnom konotacijom i zato će, kako kaže, "zaštitu od ovakvih i sličnih neosnovanih i zlonamernih napada potražiti sudskim putem".

"Od ovog slučaja na dalje, svako ko bude lažima i klevetama nauspešno pokušavao da sroza moj ugled, imaće priliku da svoje tvrdnje dokaže na sudu", naveo je Savić.

On podseća da je prošlo više od pola godine kako nije na čelu Narodnog pozorišta, ali tvrdi da je tamo još uvek "mnogima glavna tema, tako da će se na ovaj način stati na put svima onima koji uzaludno pokušavaju da zloupotrebe moje vaspitanje, ljubaznost i pristojnost".

Beogradski mediji su pre dva dana preneli vest o incidentu koji se dogodio u bifeu Narodnog pozorišta pre neko veče, kada je glumac Tanasije Uzunović navodno ošamario balerinu D. K.

Prema navodima medija, Uzunović je govoreći o čitavom slučaju pored ostalog rekao i da je ugovor o zakupu Kluba s balerinom D. K. potpisao bivši upravnik Dejan Savić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 126 idi na stranu