"Nit novih autoputeva, nit okitili pred Novu godinu, Bugari se krste"

Ukoliko ste sinoć propustili poslednju 155. epizodu emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" možete je, kao i svake nedelje, pogledati na našem sajtu.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 02.12.2018.

13:15

A ove subote, emisija "24 minuta" se spustila na Mars, da bi došla do zaključka da ta planeta nije ni nalik današnjoj Srbiji.

Iako se proteklih godina činilo da je u zemlju propao, poligaf se izgleda vratio na velika vrata. A zbog toga bi valjalo sprovesti određene promene na Pravnom fakultetu.

Jedna od tema ovonedeljne emisije bila je i izgradanja sedam, osam novih fudbalskih stadiona, finale Lige šampiona u Vranju i Svetsko prvenstvo u fudbalu 2032. godine.

Saznajte i šta je predsednik ponudio opoziciji, kako izgleda "hard tok" intervju na srpski način, ko i zašto muca u studiju i zbog čega je potrebno povećati pretplatu za RTS?

Ovonedeljni analitičar, novinar Veljko Pajović, odgovarao na pitanje zašto opozicija mrzi opoziciju. Muzički gost emisije bio je bend Zemlja gruva.
Sve dosadašnje epizode emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" možete pogledati na sajtu televizije O2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

14 h

Podeli: