Kevin Spejsi optužen za još tri seksualna napada

Britanska policija istražuje šest tvrdnji o seksualnom napadu Oskarom nagrađenog glumca Kevina Spejsija, što su tri optužbe više nego što je ranije obelodanjeno, piše AP.

Život

Izvor: B92

Sreda, 04.07.2018.

14:15

Kevin Spejsi optužen za još tri seksualna napada
Foto Getty/Hannes Magerstaedt

Holivusdki glumac našao se pod istragom za seksualno napastovanje još trojice muškaraca, što brojku onih koji ga optužuju diže na osmoro ljudi.

Ovi novi incidenti dogodili su se 1996, 2008. i 2013. godine, a vest o ovim zlostavljanjima izašla je na videlo tokom intervjua u kojem je glumac Gaj Pirs priznao da se Spejsi čudno ponašao prema njemu.

"Bilo mi je teško da radim sa Kevinom na setu. Teško mi je da govorim o tome. On je neverovatan glumac, ali da, bilo je teško s njim'', otkrio je Pirs, dodavši da je Spejsi veoma snalažljiva osoba.

Kaže i da je sreća što je tada imao 29, a ne 14 godina, rekao je, a preneo Dejli mejl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: