- Vesti -

Astronauti sa Međunarodne svemirske stanice sleteli na Zemlju

Kapsula "Sojuz MS-06" sa trojicom kosmonauta vratila se sa Međunarodne svemirske stanice i sletela u Kazahstan, oko 146 kilometara jugoistočno od grada Jezgazan, izjavio je neimenovani izvor iz ruskog kontorolnog centra.

Izvor: Tanjug
Podeli
GettyImages
GettyImages

Kapsula sa ruskim kosmonautom Aleksandorm Misurkinom i dvojicom astronauta NASA Džozefom Akbom i Markom Vade Hajem sletela je u 5:31 časova po moskovskom vremenu, prenela je agenicja TASS.

Ruske posade su već krenule u potragu za kapsulom.

Kako je ranije izjavio pomoćnik komandanta ruskog centralnog vojnog distrikta Jaroslav Roščupkin, u operaciji potrage učestvovalo je oko 250 vojnika, 12 helikoptera Mil Mi-8, dva aviona Antonov An-12 i jedan Antonov An-26.

Vesti

Svečano predstavljen novi mural Beograda /FOTO

U Beogradu je danas svečano predstavljen mural u Pop Lukinoj ulici čiju je izradu inicirala kompanija NIS. Reč je o delu mladih umetnika, Sare Antov i Dragana Vukovića, pobednika konkursa za oslikavanje murala na temu „Zeleni grad - nova energija“ koji je kompanija NIS u saradnji sa Gradom Beogradom raspisala krajem decembra 2017. godine.

Vesti sreda 28.02. 18:43 Komentara: 2

"U glavi imam bolest koja hoće da me ubije"

Poznati pevač Robi Vilijams javno je progovorio o svojoj borbi sa mentalnom bolešću i svom mentalnom zdravlju. Bivši član boj benda Tejk det, u velikom intervjuu koji je dao za britanski dnevnik San, rekao je da se sa mentalnim problemima bori već duže vremena.

Vesti sreda 28.02. 15:02 Komentara: 18
strana 1 od 173 idi na stranu