- Vesti -

"Gori od Hefnera": Poznati tajkun svake noći spava s četiri žene

Duvanski tajkun Travers Bejnon pre nekoliko dana razbesneo je javnost fotografijama i snimcima na kojima njegove prijateljice na zadnjicu tetoviraju logo njegove kompanije FreeChoice. Mnogi su ga optužili da tretira žene kao svoje vlasništvo, ali tajkun koji se ponosi nadimkom Kendimen tu nije stao.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Prvih 40 osoba koje na zadnjicu istetoviraju ime njegove kompanije dobilo je plaćene avionske karte i ulaz na jednu od njegovih divljih žurki u vili "Kendi šop" u Helensvejku u Australiji, njegovoj verziji Plejboj vile.

Kendimen se takođe pobrinuo za to da snimci zabave od pola miliona dolara osvanu na društvenim mrežama.

Sve golišave devojke koje su došle na žurku odabrao je sam Kendimen, a među propratnim atrakcijama spominju se vatromet, ženski di-džejevi u u toplesu i dolazak domaćina u gliseru.

Kendmen je ranije priznao da svake noći spava s najmanje četiri žene, a njegovoj ženi to ni najmanje ne smeta.

blonde bombshells #Ilikeblondestoo

A post shared by Travers Beynon (@traversbeynonofficial) on

Milioner s australijske Zlatne obale živi u raskošnom domu s Tešom Bejnon, koju je oženio 2011. godine, devojkom Nišom i svoje četvoro dece.

Nazivaju ga "Denom Bilzerijanom" Australije, a i sam doprinosi takvom nadimku, izjavama poput one da se u njegovom krevetu često nalazi "čopor žena".

"Kad imate jednu devojku, to je jedna stvar. Ali, kada ih ima više, toliko toga mi se mota po glavi. Svake noći u proseku u krevetu imam četiri devojke. Često se ne naspavam. Mislim da svake nedelje smislim novi položaj. Vreme u spavaćoj sobi nije vreme posvećeno meni, nego devojkama. Biti dobar u krevetu znači da ne mislite samo na sebe", izjavio je za magazin Oušn road.

"Druge žene su oduvek tu. Nekad žive s nama nekoliko nedelja i odu. Pogledajte društvene mreže, videćete da se cure bacaju na njega. Meni to ne smeta, ja sam mu žena. On ima mnogo devojaka, ali samo jednu ženu", kaže Teša.

Me and some friends

A post shared by Travers Beynon (@traversbeynonofficial) on

Vesti

Svečano predstavljen novi mural Beograda /FOTO

U Beogradu je danas svečano predstavljen mural u Pop Lukinoj ulici čiju je izradu inicirala kompanija NIS. Reč je o delu mladih umetnika, Sare Antov i Dragana Vukovića, pobednika konkursa za oslikavanje murala na temu „Zeleni grad - nova energija“ koji je kompanija NIS u saradnji sa Gradom Beogradom raspisala krajem decembra 2017. godine.

Vesti sreda 28.02. 18:43 Komentara: 2

"U glavi imam bolest koja hoće da me ubije"

Poznati pevač Robi Vilijams javno je progovorio o svojoj borbi sa mentalnom bolešću i svom mentalnom zdravlju. Bivši član boj benda Tejk det, u velikom intervjuu koji je dao za britanski dnevnik San, rekao je da se sa mentalnim problemima bori već duže vremena.

Vesti sreda 28.02. 15:02 Komentara: 18
strana 1 od 173 idi na stranu