Bred i Andželina konačno vereni

Posle sedam godina veze i šestoro dece, Bred Pit (48) i Andželina Džoli (36) najzad su se verili.

Život

Izvor: B92

Petak, 13.04.2012.

21:06

Default images

Menadžerka Breda Pita, Sintija Pet-Dante potvrdila je za magazin People da će se par venčati. „Ovo je obećanje za budućnost i njihova deca su veoma srećna. Još uvek nije određen datum svadbe”.

Lični zlatar poznatnog para, Robert Prokop, prvi je otkrio medijima ekskluzivnu vest kad je objavio da je dizajnirao verenički prsten za glumicu uz Bredove smernice.

„Bred je imao jasnu viziju kako želi da prsten izgleda i na dizajnu smo radili godinu dana - od ideje do realizacije”, kazao je Prokop. „Hteo je da svaki detalj bude savršen tako da je trebalo vremena da se pronađe dijamant najfinijeg kvaluteta koji smo izbrušili u idealan oblik i veličinu da pristaje na Andželininoj ruci. Dijamanti sa strane takođe su naročito sečeni kako bi 'legli' oko njenog prsta”.

Iako se još ne znaju svi detalji o prstenu, na prvi pogled izgleda da je po veličini nalik 18-karatnom dijamantu sečenom u obliku smaragda koji ima Bijonse (i koji je trenutno najskuplji verenički prsten u Holivudu).

Glumica je prvi put viđena u javnosti sa prstenom u sredu (11.4) prilikom posete galeriji sa kineskom umetnošću u Okružnom muzeju Los Anđelesa gde je boravila sa Bredom i sinom Paksom. Predstavnici glumačkog para nisu bili dostupni za komentar.

Iako je Bred objavio da se razvodi od Dženifer Aniston početkom 2005, on nije javno obelodanio svoju novu vezu sa Andželinom narednih godinu dana, kad je Džolijeva objavila da je trudna.

Par ima šestoro dece - Medoksa (10), Paksa (8), Zaharu (7), Šajlo (5) i trogodišnje blizance Noksa i Vivijen.

Pre nešto manje od mesec dana neki mediji su pisali da Džolijeva ponovo čeka blizance i će se ove godine udati za Pita. Glumica je prethodno bila udata za Džonija Lija Milera (1996-1999) i Bilija Boba Torntona (2000-2003).

Bred i Andželina upoznali su se na snimanju filma „Gospodin i gospođa Smit”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

13 h

Podeli: