Život

Utorak, 26.09.2023.

10:10

Lana del Rej prvi put o viralnom snimku na kom radi u restoranu: "Pitala sam se samo jedno"

Proslavljena pevačica je nedavno šokirala svet kada su je fotografisali kako radi u jednom restoranu u Alabami.

Izvor: index.hr

Lana del Rej prvi put o viralnom snimku na kom radi u restoranu:
Foto: Profimedia

Lana del Rej je šokirala fanove svojim novim poslom. Pevačica je tada radila na pultu u restoranu Vafl haus i kuvala kafu.

Snimak je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama, a u jednom trenutku je Lana zamolila da niko ne snima okupljene bez odobrenja.

U intervjuu za Holivud reporter pevačica je razjasnila spekulacije. Otkrila je da je redovno posećivala to mesto, dok je bila na izletu u gradu sa svojom braćom i sestrama. "Sedeli smo tu tri sata, a poslužitelji su pitali: 'Želite li košulje?' Naravno, da! Bili smo oduševljeni", navela je. Tačnije, Lana kaže da je tog dana stvarno konobarisala u Vafl hausu. "Ovaj jedan tip, stalni gost, dolazi svaki dan i naruči dve iste stvari, pa su rekli: 'Samo mu ti odnesi!' Odnela sam mu kolu. Bez leda. I praznu čašu", rekla je.

Međutim, pevačica je pojasnila da nije znala da ju je neko snimio i poželela je da njen najnoviji album Did You Know That There's a Tunnel Under Ocean Blvd zaludi internet, a ne video-snimak iz restorana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Upozoravam vas – nastaće kolaps"

Američka ministarka finansija Dženet Jelen upozorava bankare i tehnološke rukovodice da korišćenje veštačke inteligencije (AI) u oblasti finansija pored nespornih koristi donosi i značane rizike, navodi se u pripremljenim komentarima.

17:44

5.6.2024.

1 d

Svet

Počelo je; Amerikanci prelaze reku

Južnokorejske i američke trupe započele su veliku vojnu vežbu prelaska reke, sa ciljem poboljšanja zajedničkih operativnih sposobnosti, saopštila je danas južnokorejska vojska.

8:01

5.6.2024.

1 d

Podeli: