Život

Utorak, 21.02.2023.

08:21

Brus Vilis sve lošije: Prepoznaje samo glas Demi Mur

Nakon što je njegova porodica objavila kroz šta tačno prolazi Brus Vilis zahvaljujući nedavnoj dijagnozi frontotemporalne demencije, pojavile su se informacije koje navode da se stanje sve više pogoršava.

Izvor: Klix

Brus Vilis sve lošije: Prepoznaje samo glas Demi Mur
Foto: Profimedia

Njegova porodica ranije je delila fotografije u kojima prikazuju kako provode dragocene trenutke zajedno. Brusova supruga Ema Heming Vilis izgradila je odličan odnos s njegovom bivšom suprugom Demi Mur.

Izvor blizak porodici navodi i da se glumac trudi i da želi da bude u najboljem izdanju kada mu se rodi unuk. Njegova ćerka Rumer Vilis koju je dobio s Demi Mur nedavno je objavila da je trudna i očekuju da će glumac tada još uvek biti svestan kako bi upoznao unuka. Kako saznaju strani mediji, Demi Mur je jedina osoba, čiji glas Vilis prepoznaje preko telefona.

"Demi je u stalnom kontaktu s Brusom i Emom. Koristi svaku priliku da provede vreme s njim. Ako nije uz njega, zove na telefon samo kako bi Brus mogao da čuje njen glas. Brus ne može mnogo da kaže i ne čini se kao da shvata mnogo od onoga što drugi govore", rekao je jedan od izvora blizak porodici.

Podsećamo, u martu prošle godine objavljeno je kako se Brus Vilis povlači iz sveta glume nakon što mu je dijagnostikovana afazija, poremećaj govora koji utiče na njegove kognitivne sposobnosti, a sada se bori s demencijom koja utiče na ponašanje sa simptomima koji uključuju promene ličnosti, opsesivno ponašanje i poteškoće s govorom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: