Obrazovanje

10.06.2024.

9:00

ITAcademy vam za svoj rođendan poklanja PREKO 35% POPUSTA i BONUS paket za besplatno doživotno školovanje

Za rođendan obično slavljenici dobijaju poklone, ali ITAcademy za svoj rođendan organizuje nešto drugačiju proslavu.

Izvor: ITAcademy

ITAcademy vam za svoj rođendan poklanja PREKO 35% POPUSTA i BONUS paket za besplatno doživotno školovanje
Link Group

Podeli:

U rođendanskoj nedelji, ITAcademy poklanja preko 35% popusta na školarinu, a svi koji se prijavite do petka, 14. juna, dobijate i bonus paket koji vam omogućava da nakon završetka jednogodišnjeg programa besplatno nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba. Neograničen broj puta.

Naime, tehnologija se stalno razvija i menja tako da ITAcademy svake godine ažurira plan i program kako bi svojim polaznicima omogućila pristup najnovijim kursevima. Sada imate priliku da potpuno besplatno dobijete sve kurseve za vaš smer koji će se tek pojaviti u budućnosti, nakon vašeg školovanja. Zahvaljujući ovako jedinstvenoj prilici, možete biti sigurni da vaše znanje nikada neće zastareti, a da će se vaša investicija dugoročno i višestruko isplatiti.

Ipak, broj upisanih po rođendanskim uslovima je ograničen, zato požurite i što pre rezervišite svoje mesto. Više informacija o tome kako da preuzmete poklon od ITAcademy saznajte putem ovog linka.

Najbrži put za dobijanje odlično plaćenog posla u IT sektoru

Školovanje na ITAcademy namenjeno je svima koji žele da ostvare uspeh i steknu praktična znanja i veštine koji će im osigurati visokoprofitabilnu IT karijeru.

Na ITAcademy imate mogućnost da se usavršite za neku od 6 glavnih IT oblasti: programiranje, administraciju mreža, dizajn, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija. Za koju god od ovih oblasti se odlučite, dovoljno vam je samo od 9 do 12 meseci da postanete stručni za rad u IT sektoru, bez obzira na nivo vašeg prethodnog znanja.

Program ITAcademy zvanično je ovlašćen od Kembridž odeljenja za međunarodne ispite i vodećih svetskih IT sertifikacionih programa, pa nakon školovanja polaznici imaju mogućnost da besplatno steknu neke od najpriznatijih svetskih IT sertifikata koji im obezbeđuju zaposlenje na najplaćenijm pozicijama današnjice – Microsoft, Adobe, Autodesk, Oracle, Linux Professional Institute, Cisco, CompTIA, Unity, ISTQB, Python Institute samo su neki od njih.

Praktična znanja i najtraženije IT veštine na ITAcademy možete steći na način koji je u skladu sa vašim afinitetima: tradicionalnim putem, prateći predavanja u najmodernijim učionicama uz rad sa vrhunskim predavačima, ili preko interneta, učenjem na daljinu, iz bilo kog grada i zemlje, putem najsavremenije Distance Learning platforme. Pritom, online polaznici prate sva predavanja, čitaju materijale, rešavaju testove i zadatke, rade direktno sa profesorima – kao da su u učionici.

Nekadašnji polaznici ITAcademy već uveliko rade najperspektivnije poslove i zarađuju visoke i sigurne plate. Za samo od 9 do 12 meseci to možete i vi – potrebno je samo da se prijavite na vreme i postanete deo 18 generacije ITAcademy polaznika.

Sada je odličan trenutak da zakoračite u IT industriju

Prema očekivanjima kod nas i u svetu, IT sektor se nalazi pred novom fazom rasta. Naime, prošlogodišnji bum koji su veštačka inteligencija i mašinsko učenje napravili u brojnim industrijama, od automobilske do medicinske, dovode do sve veće potražnje za stručnjacima u ovoj oblasti: prema relevantnim očekivanjima, u narednih pet godina najtraženija bi trebalo da budu zanimanja koja se tiču rada sa AI-jem i ML-om.

Pored toga, izvoz IKT sektora Srbije u 2023. premašio je velikih 3,5 milijardi evra, a u prva dva meseca ove godine ostvario je rast od 22% u odnosu na isti period prošle godine. To znači da ovaj sektor nastavlja sa intenzivnim rastom, pa tako u njemu trenutno radi više od 104.000 stručnjaka. Međutim, kako se može čuti, jedan od ciljeva je da se već do 2027. godine broj zaposlenih u IT-ju poveća za oko 40.000, a izvoz usluga dostigne neverovatnih 10 milijardi evra. Pored toga, IT-jevci u našoj zemlji i regionu ostvaruju prosečne zarade koje se kreću od 955 evra za potpune početnike do 2.400 evra za seniore sa iskustvom. Uz to, čak 58% stručnjaka u regionu ima mogućnost da radi na daljinu, dok njih 66% uživa u beneficiji fleksibilnog radnog vremena.

Prema tome, svi oni koji razmišljaju o ulasku u ovu profitabilnu oblast, trebalo bi da znaju da je sada pravo vreme.

Link Group

Školovanje kakvo ne pruža nijedna druga ustanova

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi i resursi koji vam pomažu da ostvarite uspešnu karijeru.

  • Radno iskustvo odmah po završetku: Polaznici koji se istaknu svojim rezultatima imaju šansu da dobiju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih kompanija na tržištu. Uz to, Centar za razvoj karijere će vam pružiti profesionalnu pomoć u istraživanju najboljih opcija za vašu buduću IT karijeru, kao i u traženju posla nakon školovanja: od stručne pomoći u kreiranju CV-ja, preko pripreme za intervjue, do povezivanja sa kompanijama iz celog regiona.

  • Izgrađen portfolio već u toku školovanja: ITAcademy je jedna od retkih edukativnih ustanova koja vam omogućava da već tokom školovanja steknete neophodno radno iskustvo putem besplatnih edukativnih programa kao što su LINK Apprentice Program i IT Practice Center. Sve što naučite imaćete prilike da primenite na realnim IT projektima i tako izgradite bogat GitHub/Behance portfolio. Takođe, steći ćete znanje kako da napravite atraktivan profil na frilens platformama, pregovarate sa klijentima i dobijete unosne projekte.

  • Predavači sa iskustvom: Na ITAcademy učite od najboljih! Svi predavači imaju višegodišnju uspešnu karijeru u IT-ju i bogato predavačko iskustvo.

  • 100% zagarantovano zadovoljstvo: Ukoliko 12 meseci nakon kompletiranog školovanja ne pronađete posao, dobijate potpuno besplatno bilo koji od preostalih online edukativnih programa.

  • Ekskluzivan pristup atraktivnim coworking prostorima: Polaznici nastave u Beogradu dobijaju besplatno 100 radnih sati u IT habovima za razvoj frilens karijere i startap biznisa.

  • Besplatno usavršavanje stranih jezika: Za uspešnu karijeru i mogućnost zaposlenja u inostranim kompanijama, ITAcademy vam obezbeđuje i besplatno usavršavanje engleskog i nemačkog jezika.

  • Personal Development Program: Ovaj jedinstveni trening omogućava vam usavršavanje takozvanih „mekih veština” kao što su komunikacija, timski rad, pregovaranje, organizacija i drugih koje će vas izdvojiti od konkurencije i omogućiti karijeru iz snova. Takođe, od kandidata koji dođu do drugog nivoa intervjua za posao u uglednim IT kompanijama, odmah nakon tehničkog dela, očekuje se posedovanje ovih veština. Drugim rečima, ovaj program povećava vaše šanse za zaposlenje.

  • Besplatna Android i iOS aplikacija: Putem ITAcademy Android i iOS aplikacije moći ćete da učite gde god da se nalazite.

Ovo su samo neke od dodatnih beneficija koje školovanjem na ITAcademy dobijate potpuno besplatno, kliknite ovde i saznajte koje vas sve pogodnosti očekuju.

Preuzmite svoj poklon za sigurnu budućnost i postanite deo 18. generacije ITAcademy polaznika

Podsećamo – rođendanska akcija ITAcademy traje od 10. do 14. juna. Ukoliko i vi želite da sledeće godine zarađujete na najplaćenijim IT poslovima, sada je pravi trenutak da načinite prvi korak. Iskoristite fantastičan popust od preko 35% na školarinu i po značajno povoljnijim uslovima postanite vrhunski IT stručnjak. Uz to, BONUS paket koji dobijate u toku ove akcije obezbediće vam najsavremeniju edukaciju za ceo život!

Broj mesta za upis po rođendanskim uslovima je ograničen, zato ne čekajte – odmah se prijavite i osigurajte sebi uspešnu budućnost.

Podeli:

Možda vas zanima

Podeli: