Riz Viterspun posle 12 godina braka: "Biće to prijateljski razvod"

Riz Viterspun i njen suprug Džim Tot se razvode. Par je ovu vest objavio u petak na Instagramu, samo nekoliko dana pre 12. godišnjice braka.

Izvor: Klix

Subota, 25.03.2023.

08:26

Riz Viterspun posle 12 godina braka:
Foto: Profimedia, Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News

"Imamo neke lične vesti da podelimo... S velikom pažnjom i obzirom doneli smo tešku odluku da se razvedemo", naveli su u saopštenju, "Uživali smo u toliko divnih godina zajedno i idemo napred s dubokom ljubavlju, dobrotom i uzajamnim poštovanjem prema svemu što smo zajedno stvorili."

"Naš najveći prioritet je naš sin i cela naša porodica dok se krećemo kroz ovo sledeće poglavlje", dodali su.

"Ove stvari nikada nisu lake i izuzetno su lične. Zaista cenimo svačije poštovanje privatnosti naše porodice u ovom trenutku", zaključuju.

Viterspun i Tot venčali su se 2011. godine. Imaju sina zajedno, 10-godišnjeg Tenesija, a u nedjelju se približavala njihova 12. godišnjica braka.

Izvor je za magazin People rekao da ostaju "najbolji prijatelji" dok provode "prijateljski razvod".

"Ovo je tako prijateljska odluka," rekao je izvor, "Oni su toliko posvećeni zajedničkom roditeljstvu. Zalažu se za celu svoju porodicu i čine da ovo bude što lakše za sve."

Viterspun takođe ima dvoje dece s bivšim suprugom Rajanom Filipeom - ćerku Avu (23) i sina Dikona (19).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: