Džejda progovorila o detinjstvu: "Baka me je sa 9 godina učila da se samozadovoljavam" VIDEO

Džejda Pinket Smit je priznala da ju je baka učila da masturbira u emisiji "Red Table Talk" i to pred svojom majkom Adrijen Banfild i ćerkom Vilou Smit.

Izvor: B92

Petak, 15.04.2022.

12:13

Džejda progovorila o detinjstvu:
Foto: Profimedia

"Moja baka me učila o samozadovoljavanju jer je htela da znam da to zadovoljstvo dolazi od mene. Nije htela da mi neki muškarac kasnije govori da je to sve njegova zasluga. I to me naučila kad mi je bilo devet", rekla je Džejda Pinket Smit tada.

Njena izjava se sada širi društvenim mrežama i, sudeći po komentarima, podeljena su mišljenja ljudi.

"Uvrnuto i ludo. Kako oni mogu da misle da je ovo normalno", napisala je jedna od korisnica.

No, ima i onih koji ovo pomalo šokantno priznanje smatraju normalnim.

"Ideologija iza ovog je sjajna i osnažujuća, ali znam da to nije nešto o čemu bih ja htela da raspravljam pred stotinama stranaca, i to s mojom majkom", zaključila je treća korisnica.

Podsetimo, Džejda je u istoj emisiji 2018. godine priznala i kako se nije htela da se uda za Vila te da ju je na to prisilila njena majka.

"Bila sam pod tolikim pritiskom, znate, bila sam mlada glumica, a bila sam trudna i jednostavno nisam znala šta da radim. Nikad nisam htela da budem u braku", izjavila je Pinket tada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: