Princ Hari se zaposlio

Britanski princ Hari prihvatio je posao u kompaniji Beterap, koja se bavi životnim treningom i mentalnim zdravljem, u Kaliforniji.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 23.03.2021.

17:31

Princ Hari se zaposlio
Foto: ComposedPix / Shutterstock

On će učestvovati u inicijativama poput odluka o strategiji dodele dobrovoljnih priloga i javno će govoriti o temama povezanim s mentalnim zdravljem, preneo je Skaj njuz.

Na sajtu organizacije, Hari je opisan kao humanitarac, vojni veteran, zagovornik mentalnog zdravlja i ekolog.

Kao saosnivač Arčevela, on je usredsređen na podsticanje sistemskih promena u svim zajednicama kroz neprofitni rad, kao i kreativne aktivacije, dodaje se na sajtu.

Princ Hari i njegova supruga Megan su u januaru prošle godine objavili da napuštaju dužnosti britanske kraljevske porodice i preselili se preko Atlantika kako bi tamo započeli novi život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: