Miloš Biković je odrastao u siromaštvu: "Nismo imali za najosnovnije, čokolada je bila luksuz"

Srpski glumac Miloš Biković rođen je samo tri godine pre raspada SFR Jugoslavije, a poput mnogih porodica, i njegova je u ta ratna vremena živela u lošoj materijalnoj situaciji.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.10.2020.

12:18

Miloš Biković je odrastao u siromaštvu:
Foto: Getty Images, Srdjan Stevanovic / Stringer

"Devedesete godine bile su teške za nas. Tata je ostao bez posla i bilo je momenata kada nismo imali ni za najosnovnije potrebe, a sok i čokolada su nam bile luksuz. Ali nije tada bilo teško samo nama već celoj naciji", priznao je Biković.

Bez obzira na to što njegova porodica nije imala novca, što se nije putovalo i uživalo u izobilju, Miloš nije, kako tvrdi, imao nesrećno detinjstvo.

"Sa drugarima sam često igrao košarku, fudbal i ostale igre koje su zahtevale da budemo aktivni i da se družimo. Imali smo sreće, jer današnje generacije odrastaju uz ekrane mobilnih telefona i ne viđaju se, već se igraju u tom virtuelnom svetu, nesvesni posledica", rekao je glumac, prenosi "Blic".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: