Dr Nestorović dobio fan-grupu i broj članova samo raste: Zabranjena svaka loša reč o pulmologu

Pulmolog dr Branimir Nestorović ili nailazi na kritičare ili vatrene fanove. Komentari u vestima u kojoj se nađe njegovo ime gotovo uvek su iz jedne ili druge krajnosti. Ovog puta njegovi fanovi okupili su se na Fejsbuku i "presekli" svaku raspravu, poručivši kratko svojim neistomišljenicma: "Ako ne spadate u obožavaoce, molimo vas - tornjajte se odavde."

Izvor: B92

Četvrtak, 20.08.2020.

20:29

Dr Nestorović dobio fan-grupu i broj članova samo raste: Zabranjena svaka loša reč o pulmologu
Ilustracija: Printskrin TV Prva

Večiti alternativac u Kriznom štabu za borbu protiv koronavirusa u Srbiji profesor Branimir Nestorović na Fejsbuku je dobio klub obožavalaca "Poštovaoci lika i djela dr Branimira Nestorovića", a broj ljudi koji ga podržavaju sve je veći.

Grupa je osnovana pre nešto više od mesec dana i ima više od 8.000 članova.

"Ovo je grupa posvećena istaknutom stručnjaku dr Branimiru Nestoroviću. Ako ne spadate u obožavaoce, molimo vas da se tornjate odavde. Hvala na razumevanju", stoji u opisu ove grupe.

Neki od najvatrenijih fanova rekli su o Nestoroviću:

"Pratim savete doktora Nestorovića jer su jasni, pristupačni, stručni, duhoviti. A i zgodan je", napisala je jedna gospođa Nada iz Beograda.

"Ko poštuje dr Nestorovića, ne može da bude loš čovek", smatra Čačanka Vesna.

Velike hvale samo pljušte, među njima i: "Lik kakvog majka više ne rađa!", "Car nad carevima", "ponos Srbije"...

Mnogi roditelji podelili su dobra iskustva koja su imali sa svojom decom na lečenju kod dr Nestorovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: