Aktuelno 7

27.03.2024.

18:27

Kraljica Kamila progovorila o Kejt Midlton

Britanska kraljica Kamila posetila je britanski grad Šrusberi, gde je od građana dobila poklone za princezu od Velsa Kejt Midlton, te rekla da će princeza biti oduševljena zbog podrške građana.

Izvor: Tanjug

Kraljica Kamila progovorila o Kejt Midlton
Profimedia

Podeli:

"Poslaću ovo Kejt. Biće oduševljena", rekla je Kamila, prenosi Skaj njuz.

Princeza od Velsa je prošle nedelje saopštila da joj je dijagnostikovan rak dok je bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena na londonskoj klinici početkom godine.

Ona je istakla da je svaki dan sve jača i da se fokusira na stvari koje će joj pomoći da se izleči, zatraživši privatnost kako bi omogućila porodici da se nosi s njenim stanjem.

"Nadamo se da ćete razumeti da nam, kao porodici, sada treba malo vremena, prostora i privatnosti dok završim svoj tretman. Moj rad mi je uvek donosio osećaj ispunjenosti i radujem se što ću se vratiti kada budem mogla, ali za sada moram da se fokusiram na potpuni oporavak", rekla je Kejt u video-poruci objavljenoj na društvenim mrežama.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: