Aktuelno 8

29.03.2024.

13:17

"Kejt Midlton mora ponizno da mi se izvini"

U javnosti su se pojavili navodi kako je princ Hari spreman da se pomiri sa Vilijamom i Kejt, samo nakon "poniznog izvinjenja".

Izvor: B92

"Kejt Midlton mora ponizno da mi se izvini"
Profimedia

Podeli:

U jeku vesti kako se princeza od Velsa, Kejt Midlton, bori sa rakom, u medijima su počela da kruže nagađanja da li će ovo naterati prinčeve Vilijama i Harija na konačno pomirenje.

Nakon što je navodno Hari rekao da će do pomirenja doći kada mu se ponizno izvine Kejt i Vilijam, kraljevski biograf Tom Kvin je istakao kako iza svega stoji princeza od Velsa i nešto što se pričalo u Palati, prenosi Mirror.

Iako ne postoje zvanične potvrde, ali ono što je posebno uvredilo Saseksove jeste navodno to da se jedan član kraljevske porodice pitao koje će boje kože biti njihov sin Arči. Pretpostavlja se da se radi o Kejt, te da joj je Hari to itekako zamerio.

Nakon tog intervjua sa Oprom Vinfri, oglasila se i Palata i istakli su kako su rasna pitanja navedena u tom intervjuu "zabrinjavajuća", te da će Hari, Megan i Arči uvek biti voljeni članovi porodice.

Profimedia

Nije poznato da li je Kejt stvarno brinula o tome koje boje kože će biti Harijeva deca, ali je sigurno da do pomirenja još uvek nije došlo.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: