Aktuelno 1

26.03.2024.

11:19

Cure nove informacije o zavađenoj braći: "Hari je kontaktirao brata"

Da li će se braća u ovim teškim trenucima pomiriti, ili ipak ne, pitanje je koje se provlači od trenutka kada je Kejt objavila da ima rak.

Izvor: B92

Cure nove informacije o zavađenoj braći: "Hari je kontaktirao brata"
Profimedia

Podeli:

Kako Miror navodi, princ Hari je navodno poslao poruku Vilijamu nakon što je njegova supruga Kejt Midlton objavila da ima rak.

"Hari je sinoć kontaktirao svog brata. Bilo je nekih tekstualnih poruka, nekih razmena, a činjenica da se to dogodilo pokazuje da bi sada moglo da dođe do odmrzavanja i malo maslinove grančice između dve porodice. I mislim, zar ne bi bilo lepo kad bi se Hari jednostavno izvinio? Ovo je vreme kada morate da ostavite svu tu zlu krv iza sebe i okupite se kao porodica. Ketrinina dijagnoza je sve stavila u perspektivu, gluposti oko kojih su se svađali čine se tako uzaludnim", rekla je kraljevska komentatorka Sara Lois Robertson.

Nedavno je takođe procurila informacija da Hari i njegova supruga Megan Markl nisu znali za dijagnozu princeze od Velsa.

"Nisu imali pojma i saznali su za vest otprilike u isto vreme kad je ostatak sveta saznao. To pokazuje nepopravljivu štetu koju su prouzrokovali. Poverenje je narušeno i kraljevska porodica je OK s tim da se distancira od njih", otkrio je izvor za Njujork post.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

21 h

Podeli: