Aktuelno 12

15.03.2024.

10:08

Marko Vuleta posle razvoda sa Ivanom Španović priznao da je pogrešio FOTO

Čuvena atletičarka Ivana Španović bila je od 2021. do 2023. godine u braku sa fitnes instruktorom Markom Vuletom.

Izvor: B92

Marko Vuleta posle razvoda sa Ivanom Španović priznao da je pogrešio FOTO
Marija Mladjen/ATAImages

Podeli:

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da se Ivana Španović i Marko Vuleta razvode.

Njih dvoje su bili u braku od 2021. do 2023. godine.

Odmah nakon vesti da je njihovom braku došao kraj, Marko Vuleta se preselio u Dubai, gde je nastavio da radi, a sada, nekoliko meseci od razvoda, Vuleta je na svom Instagram profilu napisao šta bi poručio mlađem sebi:

"Poruke mlađem sebi: budi zahvalniji, smej se više, život je kratak da budeš stalno ozbiljan, budi ljubazan prema svima, ne znaš kroz šta su prošli, ceni više sitne trenutke, neki nisu ipak sitni, provodi više vremena sa porodicom, opraštaj, time zapravo olakšavaš sebi, idi u prirodu kada su ti prazne baterije, budi prisutniji u trenutku, moli se više, meditiraj".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

Podsetimo, Vuleta mesecima unazad izbegava da javno priča o detaljima razvoda, dok je Ivana jednom prilikom za domaće medije izjavila:

"Iako razumem javni interes, trudila sam se da privatan život uvek bude privatan. Kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom, jer oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom. Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života", rekla je tada Ivana.

Podeli:

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Još jedan udarac za Mađarsku

Godišnja stopa inflacije u Mađarskoj je u maju blago porasla sa aprilskih 3,7 odsto na četiri odsto, objavio je danas Centralni zavod za statistiku Mađarske (KSH).

12:14

10.6.2024.

1 d

Podeli: