Tabu 28

18.04.2024.

11:35

Potrošila 25.000 dolara da istetovira celo telo: "Kažu da izgledam bizarno" FOTO

Betani Mur iz Sjedinjenih Američkih Država je zbog svojih neobičnih tetovaža postala veoma popularna na društvenim mrežama.

Izvor: B92.net

Potrošila 25.000 dolara da istetovira celo telo: "Kažu da izgledam bizarno" FOTO
Profimedia

Podeli:

Prvu tetovažu je uradila za 19. rođendan, a ubrzo je tetoviranje postalo njena velika ljubav. Sada, devet godina kasnije, više od 90 odsto njenog tela prekriveno je tetovažama.

Pored tetovaža, ova devojka obožava i pirsinge, pa ih tako ima desetak., a prema njenim rečima, planira da ih ima još toliko.

Betani otkriva da je na tetovaže i pirsinge dala više od 25.000 evra i zbog takve vrste ulepšavanja tela provela više od 300, kako kaže, bolnih sati.

"Ljudi me često gledaju čudno i svesna sam toga da sam bizarna, ali je meni najvažnije da me roditelji i moj momak podržavaju", kaže Betani i objašnjava da svaka tetovaža ima svoju priču

Profimedia

"Tetovaže su urađene u japanskom stilu i svaka ima značenje. Na primer, moja prva tetovaža je vuk koji zavija na mesec i nju sam posvetila mom psu koji je preminuo".

Betani je veoma popularna na društvenoj mreži Instagram, ali, kako kaže, pored fanova stekla je i mnogo hejtera.

"Govore mi da skrnavim svoje telo i da žena ne sme da izgleda kao ja. Međutim, mene stvarno ne interesuje šta kaže neka osoba na internetu koja se krije iza lažnog imena i slike", kaže Betani koja za sada nema istetovirana stopala i lice.

Međutim, Betani do pre devet godina nije imala nijednu tetovažu i izgledala je potpuno drugačije.

Profimedia

Prema njenim rečima, tetovaže su joj dale samopouzdanje koje nije imala kao tinejdžerka.

Podeli:

28 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

5 h

Podeli: