Aktuelno 4

10.04.2024.

21:40

Ovo je Nostradamus predvideo o kralju Čarlsu za 2024.

Britanski pisac i komentator Nostradamusa Mario Riding već je govorio o tome kako je francuski astrolog, čije je puno ime bilo Mišel de Nostredame, možda predvideo i smrt kraljice Elizabete.

Izvor: Večernji.hr

Ovo je Nostradamus predvideo o kralju Čarlsu za 2024.
Profimedia

Podeli:

Francuski lekar i prorok Nostradamus je u svojoj knjizi "Proročanstva" izneo predviđanja za budućnost.

Mnogi kažu kako su se njegova predviđanja ostvarila, pozivajući se na sličnost između stvarnih događaja i njegovih predviđanja, poput velikog požara u Londonu, Hitlerove vladavine i napada 11. septembra.

Kažu i da je predvideo smrt američkog predsednika Džona F. Kenedija, ali i francusku revoluciju.

Daily Mail donosi prorokova predviđanja za 2024. godinu i veruje kako se jedno od predviđanja odnosi i na britansku kraljevsku porodicu.

Mario Riding je već govorio o tome kako je francuski astrolog možda predvideo smrt kraljice. 

"Kralja s ostrva proteraće na silu. Zameniće ga onaj koji nema obeležje kralja",  predvideo je Nostradamus za 2024. godinu, a mnogi su u ovom opisu prepoznali moguću sudbinu kralja Čarlsa.

Readingo u svojoj analizi kaže kako to ukazuje na abdiciranje kralja Čarlsa zbog "upornih napada na njega i na njegovu drugu ženu".

Pretpostavlja kako bi u ovom slučaju princ Hari zamenio Čarlsa na tronu kao osoba koja "nema obeležje kralja". 

Ovo je teška godina za kraljevsku porodicu jer su se i britanski kralj i njegova snaja, princeza od Velsa, Kejt Midlton objavili kako im je dijagnostikovan rak.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: