Aktuelno 3

31.03.2024.

9:17

Preokret u kraljevskoj porodici: Kralj Čarls doneo odluku

Kralj Čarls, zajedno sa kraljicom Kamilom, pojaviće se danas na uskršnjoj službi u Vindzoru.

Izvor: B92

Preokret u kraljevskoj porodici: Kralj Čarls doneo odluku
EPA-EFE/ANDY RAIN

Podeli:

Njegovo pojavljivanje biće usklađeno sa njegovim zdravstvenim stanjem, navodi Dejli mejl. .Naime, pre samo nekoliko dana potvrđeno je da kraljevski par neće propustiti ovogodišnje porodično okupljanje, koje će se razlikovati od prethodnih godina.

Dolazak kralja Čarlsa tumači se kao njegov umereni povratak u javni život. Kralj Čarls i kraljica Kamila doći će državnim automobilom, pre nego što zauzmu svoja mesta malo dalje od ostatka kraljevske porodice, kako ne bi bio izložen eventualnom riziku od infekcija tokom lečenja protiv kancera.

Možda vas zanima

Aktuelno

Kralj Čarls spreman

U godišnjoj poruci za Uskrs, britanski kralj Čarls, kome je nedavno dijagnostifikovan kancer, poručiće da je Isus Hrist dao "primer kako treba da služimo i brinemo jedni o drugima“.

9:05

28.3.2024.

48 d

S obzirom na to da ove godine neće prisustvovati Vilijam, kao ni Hari i njihova deca, princ Endru će predvoditi povorku preostalih članova kraljevske porodice dok budu dolazili do crkve jer on ima prednost kao osmi u redu za presto.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: