Aktuelno 0

06.04.2024.

18:49

Princ Hari jedno nikada sebi neće oprostiti, a tiče se bolesne Kejt

Otkako je Kejt Midlton javnosti otkrila da ima rak, o njenoj dijagnozi ne prestaje da se priča.

Izvor: b92.net/The Mirror

Princ Hari jedno nikada sebi neće oprostiti, a tiče se bolesne Kejt
Profimedia

Podeli:

Tužna vest skrhala je kraljevsku porodicu koja princezi od Velsa sada pruža maksimalnu podršku. Princ Hari i Megan Markl navodno su saznali za Kejtinu dijagnozu tek nakon što je u emotivnoj video poruci otkrila da prima "preventivnu" hemoterapiju.

Kraljevski stručnjak Ričard Ficvilijams ranije je za The Sun otkrio da je Kejt odlučila da sakrije svoju dijagnozu od Megan i Harija zato što im se "ne može verovati".

Ipak, druga kraljevska stručnjakinja Tesa Danlop sada je za Us Weekly otkrila da princ Hari žali zbog kritikovanja snaje u svojim popularnim memoarima "Spare".

"Kad otkrijete da vaša snaja ima rak, a napisali ste stvari koje ne mogu da se povuku, to je prilično bolna situacija. Ne kažem da nije. Oni namerno kritikuju monarhiju, a onda se nude kao alternativa monarhiji. Dakle, kada je monarhija u nevolji, mi pravimo neko poređenje. Mogu li Hari i Megan sada stvarno da drže kao brižan primer? Svakako će morati da pazi na tajming s bilo kakvim izdanjima kako ne bi izgledalo oportunistički", rekla je.

Inače, Kejt se našla u centru mnogih otkrića vojvode od Saseksa, koja su varirala od njenog obožavanja TV serije "Suits", u kojoj je glumila Harijeva supruga Megan Markl do njenog navodnog ponašanja zločeste devojke kada je u pitanju bila haljina za deveruše princeze Šarlot za kraljevsko venčanje para.

Ipak, kraljevski stručnjak Tom Kvin nedavno je otkrio da su Vilijam i Kejt, uprkos svemu, hteli da izglade odnose s Harijem i Megan nakon saznanja o dijagnozi. Navodno su ih pozvali da zajedno s decom dođu u Veliku Britaniju, što je Megan odbila.

"Nema šanse da bi Megan dovela decu u Veliku Britaniju. Vilijam i Kejt predložili su im da ih dovedu kako bi se njihove dve porodice pomirlie, ali taj predlog za sada ne vodi nikuda", rekao je za The Mirror.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi lažu, Su-57 je beskoristan?

Vest da su ukrajinske oružane snage oborile ruski Su-57 predstavljena je kao “čudo”, ali sve je više onih koji tvrde da je ta letelica beskorisna.

13:53

19.6.2024.

1 d

Podeli: