Aktuelno 19

31.03.2024.

10:55

Otkriveno koji tip raka ima kralj Čarls

Klupko se svakog dana sve više odmotava, ukoliko je verovati poverljivim izvorima sa samog dvora.

Izvor: B92

Otkriveno koji tip raka ima kralj Čarls
Profimedia

Podeli:

Bakingemska palata nije otkrivala detalje dijagnoze kralja Čarlsa,  uključujući i to koju vrstu raka ima. Ipak, poverljivi izvori otkrili su za "In Touch" da je reč o raku pankreasa, i da mu je navodno ostalo još samo dve godine života.

Dijagnoza britanskog monarha je javna tajna među kraljevskim osobljem, navodi "In Touch".

Možda vas zanima

Aktuelno

Kralj Čarls spreman

U godišnjoj poruci za Uskrs, britanski kralj Čarls, kome je nedavno dijagnostifikovan kancer, poručiće da je Isus Hrist dao "primer kako treba da služimo i brinemo jedni o drugima“.

9:05

28.3.2024.

118 d

"Mnogo dvorjana veruje da je Čarlsov rak gori nego što se to predstavlja u javnosti. Čak i pre dijagnoze, postojala je zabrinutost za njegovo zdravlje", rekao je izvor iz palate za pomenuti magazin.

Podeli:

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Podeli: