Aktuelno 0

03.04.2024.

16:21

Moćna simbolika: Otkrivena lažna imena Vilijama i Kejt

Princ Vilijam i princeza Kejt Midlton imaju pseudonime koje koriste kada ne žele da ih ljudi prepoznaju.

Izvor: B92

Moćna simbolika: Otkrivena lažna imena Vilijama i Kejt
Profimedia

Podeli:

Kraljevska porodica, naročito britanska, uvek je tema medija, a naročito nakon misterioznog nestanka princeze Kejt, koja se posle oglasila i otkrila da boluje od karcinoma.

Vest o bolesti princeze od Velsa je pokrenula lavinu novih nagađanja, a samim tim su mnogi počeli i da se bave misterijama kojima je ova porodica okružena.

Kako prenosi Mirror, Kejt ima lažno ime koje ponekad koristi iz bezbednosnih razloga.

EPA/STEPHANIE LECOCQ

Većina članova britanske kraljevske porodice, uključujući kraljicu Elizabetu II, kralja Čarlsa i kraljicu suprugu Kamilu upotrebljava pseudonime da bi se olakšala briga o njihovoj sigurnosti, a Kejt Midlton je 2010. slučajno odala jedno od svojih.

Naime, princ Vilijam je radio kao pilot u Velsu dok su živeli zajedno u to vreme, a Kejt je jednom prilikom zaboravila torbicu, pa nije mogla da plati ronilačko odelo koje je želela.

Možda vas zanima

Na pitanje prodavca na koje ime da ga rezerviše, ona je rekla "gospođa Kembridž".

"Gledao ju je i zapravo prokomentarisao da je to veoma neuobičajeno prezime. Nije imao pojma ko je ona. Ona se samo nasmešila i rekla da će se vratiti", rekao je izvor za Daily Mail.

Navodno, oni i na odmorima koriste šifrovana imena, pa je tako jednom prilikom Vilijam bio Deni Kolins, dok se Kejt odlučila za Dani Klark. Zanimljivo je da inicijali ovih imena su D.C. što je simbolično povezano sa Duke and Duchess of Cornwall and Cambridge, što je bila njihova prvobitna titula.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

21 h

Podeli: