Aktuelno 4

14.03.2024.

18:35

Oglasio se princ Viljam nakon navoda o prevari

Priča o Kejt Midlton iz dana u dan postaje sve kontroverznija

Izvor: b92/zenablic.rs

Oglasio se princ Viljam nakon navoda o prevari
Profimedia

Podeli:

Koliko juče, činilo se skoro pa nemogućim da će se komentarisati da je princ Vilijam izdao Kejt Midlton, i da je Palata sebično prepustila da ona preuzme odgovornost za fijasko sa slikom za Dan majki, čemu je i sam princ od Velsa doprineo. Tu je i najskandaloznija teorija zavere da je princeza od Velsa navodno varala supruga sa Tomasom Kingstonom, članom kraljevske porodice. Stariji sin Čarlsa i Dajane pojavio se danas su javnosti, i na važnom događaju pomenuo suprugu.

Princ Vilijam otvorio je danas dobrotvornu ustanovu za mlade u zapadnom Londonu. Ukrašavao je kolače sa decom pa poručio:

Vilijam se šalio i da mu nedostaje kreativnosti, a mališanima je poručio:

"Volim prskalice pa ću ih staviti što više".

Kontroverze oko sporne slike za Dan majki (objavljene prošle subote ne jenjavaju), Kejt Midlton je priznala da je uređivala sliku zbog čega se izvinila. To ne samo da nije popravilo stvari nego je i bilo okidač za novu seriju negativnih reakcija, ali i osuda Vilijama i Palate zašto su dozvolili da Kejt Midlton preuzme odgovornost, punu odgovornost.

Princ od Velsa bio je danas nasmejan na događaju u organizaciji humanitarne ustanove, pričao je i o tome da deca treba da provode manje vremena za mobilnim telefonima pa napomenuo da su i odrasli krivi za to. Spremao je kolače, igrao košarku sa decom i nastavio na taj način sa javnim angažmanima koje obavlja nedeljama unazad sa retkim pauzama.

Vilijam želi da ostavi utisak da je sve u redu i ne komentariše brojne teorije koje prate dvor i Kejt Midlton. Uostalom, drugačije se u ovom momentu i nije očekivalo.

Podsetimo, Kejt Midlton je operisana 16. januara u Londonu zbog problema sa abdomenom, očekuje se da će početi sa dužnostima do ili nakon Uskrsa.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: