Pravilna upotreba zaštitnih maski: Evo šta ne smete da radite VIDEO

Kancelarija Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji pripremila je tri videa, koji prikazuje građanima naše zemlje kojih mera bi trebalo da se pridržavaju kako bi se zaštitili od virusa kovid-19.

Zdravlje

Izvor: B92

Utorak, 14.07.2020.

11:55

Pravilna upotreba zaštitnih maski: Evo šta ne smete da radite VIDEO
Ilustracija/Foto: depositphoto/AllaSerebrina

Cilj ovih video spotova je da se ljudima pokaže koje su to sve preventivne higijenske mere od neophodne važnosti i ukaže na potrebu da ih se pridržavaju u bilo kojoj situaciji i na bilo kom mestu. Veoma je važno da ih svi građani usvoje kao deo dnevne rutine kako bi sačuvali svoje, ali i zdravlje ljudi oko sebe.

Tri video spota prikazuju osnovne mere u cilju zaštite od virusa COVID-19, mere zaštite od virusa COVID-19 na radnom mestu, kao i smernice za pravilnu upotrebu zaštitnih maski.

Mi vam danas predstavljamo video u kojem se objašnjava na koji način se pravilno nose zaštitne maske.

Naime, upotreba zaštitnih maski se preporučuje samo u određenim situacijama. Kada nosite masku, poštujte sledeća pravila:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: