Blagodeti kineske tradicionalne medicine: Leči diskus herniju, ali i koronavirus?

Poslednjih godina insistiramo na zdravoj ishrani i na svemu što je prirodno. Ukratko, vraćamo se pravim vrednostima, koje smo potisnuli u brzom načinu života.

Zdravlje

Izvor: B92

Četvrtak, 20.02.2020.

10:45

Blagodeti kineske tradicionalne medicine: Leči diskus herniju, ali i koronavirus?
Foto: Printscreen TV Prva

Kinezi već 5.000 godina neguju tradicionalnu medicinu, a kod nas takav vid lečenja svakim danom dobija sve više pristalica.

Sigurno je za to zaslužna Kineskinja dr Bo Sjuhua, koja živi u Beogradu već 20 godina i bavi se tradicionalnom kineskom medicinom. Ona je zvanično najžena 21. veka.

"Kineska medicina svašta leči - od diskus hernije do migrene, preko facijalisa do šloga", rekla je ona gostujući u "Jutru".

Na pitanje može li kineska tradicionalna medicina da izleči koronavirus, ona je odgovorila potvrdno. Objasnila je da travama može da se izleči kod 90 odsto obolelih.

Ispričala je da njena prijateljica i koleginica živi u Vuhanu i da tradicionalnom kineskom medicinom leči obololele.

Pogledajte više u video-materijalu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: