Nova vest
close

FBI

Svet

FBI: Upozorili smo ih

Američki Federalni istražni biro saopštio da je napadača iz škole u Džordžiji, Kolta Greja, prošle godine ispitivala policija zbog anonimnih pretnji na internetu, nakon upozorenja FBI-ja.

8:20

5.9.2024.

518 d

Svet

FBI izneo nove informacije: Atentator je delovao sam

Napadač koji je u subotu uveče pucao na bivšeg predsednika SAD i kandidata Republikanske stranke na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa delovao je sam i koristio je legalno kupljenu pušku koju je kupio otac osumnjičenog.

10:31

15.7.2024.

570 d

Svet

FBI imao ovlašćenje da ubije Trampa? "Laž"

Američki državni tužilac Merik Garland je danas ocenio tvrdnje bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa da je FBI bio ovlašćen da ga ubije tokom pretresa njegovog kluba na Floridi 2022. godine "lažnim" i "izuzetno opasnim".

23:15

23.5.2024.

622 d

Svet

Opasnost raste: SAD su meta, moguć napad

Strani protivnici i terorističke grupe pojačali dejstvo prema SAD, na meti su im kibernetičke operacije i bezbednost, uz taktiku mafije, što sve više zabrinjava, izjavio je direktor FBI Kristofer Rej.

12:22

10.4.2024.

665 d

Izdvajamo

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Svet

"Postoji napredak u pregovorima o Ukrajini"

U procesu rešavanja ukrajinske krize postoji napredak, izjavio je direktor Ruskog fonda za direktne investicije (RFDI) i specijalni predstavnik predsednika Rusije za investiciono-ekonomsku saradnju sa inostranstvom Kiril Dimitrijev.

12:10

5.2.2026.

1 min

Svet

Ove zemlje su sledeće Putinove mete?

Planeri NATO-a brinu zbog mogućih ruskih namera prema švedskim, finskim i danskim ostrvima u Baltičkom moru, delovima Poljske, norveškom i finskom dalekom severu, i napada na stratešku infrastrukturu – čak i do luke Roterdam u Holandiji.

12:00

5.2.2026.

11 min

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

Poznat iz BB šoua i Rokera s Moravu

Preminuo poznati srpski glumac

Zoran Milojević Ševko, glumac, kompozitor, romanopisac i dobitnik Andrićeve nagrade preminuo je u 72. godini.

9:02

5.2.2026.

3 h

Latest Novo Sport Sport b92 Video Video Menu Menu