Nova vest
close

FBI

Posle žestoke borbe

Anđelina Džoli odustala od tužbe nakon dve godine

Anđelina Džoli rešila je da odustane od tužbe protiv FBI-a, vezane za istragu biroa navodnog incidenta koji je izbio između nje i njenog bivšeg muža, Breda Pita, u privatnom avionu 2016.

8:25

29.9.2024.

432 d

Svet

Obaveštajac FBI: Tramp je ruski špijun

Donald Tramp se može posmatrati kao rusko sredstvo, ali ne u tradicionalnom smislu aktivnog agenta ili regrutovanog resursa, rekao je obaveštajac Endrju Mekejb, bivši zamenik direktora FBI koji je radio za vreme bivšeg američkog predsednika, prenosi Gardijan.

20:22

12.9.2024.

449 d

Svet

FBI: Upozorili smo ih

Američki Federalni istražni biro saopštio da je napadača iz škole u Džordžiji, Kolta Greja, prošle godine ispitivala policija zbog anonimnih pretnji na internetu, nakon upozorenja FBI-ja.

8:20

5.9.2024.

456 d

Svet

FBI izneo nove informacije: Atentator je delovao sam

Napadač koji je u subotu uveče pucao na bivšeg predsednika SAD i kandidata Republikanske stranke na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa delovao je sam i koristio je legalno kupljenu pušku koju je kupio otac osumnjičenog.

10:31

15.7.2024.

508 d

Izdvajamo

Info - B92

Život - B92

Aktuelno

Skandal u FBI: Agenti voze pijane drugarice?

Direktor FBI-ja Kaš Patel je više puta naredio članovima obezbeđenja koji štite njegovu devojku da isprate jednu od njenih navodno pijanih prijateljica kući nakon noćnog izlaska u Nešvilu, piše MS NAU, prenosi Klix.ba.

19:53

5.12.2025.

1 h

Latest Novo Sport Sport b92 Video Video Menu Menu