Windows 11 dobija popravku ozbiljnog problema, da li je i vas mučio?

Korisnici se već par nedelja žale na problem koji Windows 11 ima, ali je sada konačno stiglo rešenje.

Tehnopolis

Izvor: Tech Radar

Sreda, 28.02.2024.

15:56

Windows 11 dobija popravku ozbiljnog problema, da li je i vas mučio?
Foto: Shutterstock/PixieMe

U pitanju je "bag" zbog kojeg je taksbar nestajao sa ekrana nakon poslednjeg ažuriranja operativnog sistema, ali je novom "zakrpom" ovo popravljeno.

Oni koji su imali pristupa Windows Insider programu ove nedelje, rekli su da je ovaj problem jedan od onih koji će biti rešeni, pa tako neće više bili praznog prostora onde gde je inače taskbar stajao.

Ovo nije čak ni jedini problem sa taskbarom, jer su neki korisnici prijavljivali da im se, takođe, dešava i da se prilično dugo učitava nakon što se računar uključi.

Windows 11 je tako osmišljen i dizajniran da je taskbar zapravo primarni način na koji korisnici mogu da kontrolišu šta se dešava na ekranu, odnosno da uključuju aplikacije i rade sve ostalo što im je potrebno.

Trenutno, novo ažuriranje koje ovo popravlja je dostupno samo za Beta, Dev i Canary kanale u okviru Windows Insider programa, što znači da je i dalje u fazi testa. Obično se odavde stvari brzo pošalju "u etar", pa ćemo ga verovatno videti i globalno u skorije vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: