WhatsAppu je nedostajala ova bitna funkcija, ali konačno stiže

U okviru beta ažuriranja WhatsAppa, popularna aplikacija za razmenu poruka nastavlja da dobija nove funkcije kroz periodične nadogradnje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 05.11.2023.

09:42

WhatsAppu je nedostajala ova bitna funkcija, ali konačno stiže
Foto: BigTunaOnline / Shutterstock.com

Fokus je ovog puta na boljim metodama verifikacije. Najnovija beta verzija WhatsAppa za iOS dodaje podršku za prijavljivanje na nalog putem e-pošte.

Novo WhatsApp Beta ažuriranje za iOS je nedavno stiglo u beta program, kako je primetio WABetaInfo. Nakon slične verzije za Android, novo beta ažuriranje konačno dodaje mogućnost povezivanja naloga e-pošte sa vašim WhatsAppom. Ova funkcija, koja je već standardna u mnogim aplikacijama, je nedostajala na WhatsAppu, ali konačno dolazi na Android i iOS verzije apliakcije.

Stranica sa imejl adresom je prilično jednostavna, a omogućava da lako dodate svoju adresu. Kada završite, moraćete da verifikujete svoju imejl objavu. Potrebno je napomenuti da ovo ne zamenjuje brojeve telefona, jer će vam i dalje biti potrebni da biste pristupili svom nalogu.

Korisnici mogu da izaberu da ne koriste ovu funkciju ukolio je ne žele, ali bi oivo moglo da bude od koristi onima koji žele da imaju više opcija za primanje 6-cifrenog verifikacionog koda kada je to potrebno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: