Novi Apple iPad Pro dobija veliku promenu u dizajnu

Apple-ovi novi iPad Pro modeli bi mogli da dobiju veće promene, dok se očekuje da će standardni modeli ostati isti.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 24.02.2024.

09:26

Novi Apple iPad Pro dobija veliku promenu u dizajnu
Foto: NYC Russ / Shutterstock.com

Apple u pripremi ima veći broj novih iPad modela, a neki od njih bi mogli da budu najavljeni tokom kompanijinog martovskog događaja.

Kompanija nije zvanično potvrdila ništa o novim iPad-ima, ali postoje glasine i procurele informacije koje nam daju uvid u ono što bi moglo da nas očekuje.

Izveštaji tvrde da će Apple načiniti veće izmene na iPad Pro modelima, kada su u pitanju dimenzije, a mogao bi da ima i tanju konstrukciju. Otkrivene su i dimenzije za novi iPad Air, koji bi mogao da bude dostupan u dve veličine.

iPad Pro modeli će biti tanji, a za to će biti zaslužni OLED paneli. Sajt 9to5Mac sugeriše da će 11-inčni iPad Pro imati dimenzije od 249.7 mm x 177.5 mm x 5.1 mm, dok će novi 12.9-inčni iPad Pro imati veličinu od 281.5 mm x 215.5 mm x 5.0 mm.

Kada je u pitanju iPad Air, novi model od 12,9 inča bi mogao da ima dimenzije od 280.6 mm x 214.9 mm x 6.0 mm, dok čće 11-inčni iPad Air zadržati dimenzije svog prethodnika.

Očekuje se da će novi iPad tableti dobiti i nadogradnju procesora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: