Najbolje Appsolutno Smart aplikacije

Konkurs pod nazivom Appsolutno Smart okupio je sve one koji su želeli da se isprobaju u pravljenju Android aplikacija.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 22.02.2012.

16:28

Default images

Njegovi organizatori, kompanije Samsung i Wireless Media, danas su dodeli nagrade onima koji su prijavili svoje aplikacije kreirane na AppBuilderu.

Prema zvaničnim podacima, učestvovalo je 6.000 ljudi sa oreko 8.000 aplikacija, a njih 700 označeno je kao funkcionalno, odnosno spremno za app store.

Nagrade su dodeljene u tri kategorije - najbolji dizajn, najbolja ideja i najbolje adaptirana aplikacija za sajt, proglašeno je prvo, drugo i treće mesto, a dodeljena je i nagrada publike.

Aplikacija za naručivanje hrane, Moj Ručak, dobila je nagradu publike, prvo mesto u kategoriji najbolji dizajn osvojila je aplikacija Alfa Passion, kao aplikacija sa najboljom idejom odabrana je aplikacija ROKAJ!.

Pobednik u kategoriji najbolje adaptirana aplikacija za sajt je aplikacija Wannabe Magazine.

Više o takmičenju i ostalim aplikacijama možete pronaći na www.appsolutnosmart.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: