Tehnopolis

Utorak, 21.03.2023.

13:30

Gde je nestalo jaje?

Sa Instagram profila, pod nazivom world_record_egg, izbrisana je objava jajeta iz 2019. godine koja je donedavno bila objava sa najviše lajkova na Instagramu.

Izvor: index.hr

Gde je nestalo jaje?
Foto: Profimedia

Tokom Svetskog fudbalskog prvenstva u Kataru fotografiju jajeta je po broju lajkova prestigla objava Lajonela Mesija. U tom trenutku objava slavnog fudbalera je imala 58 miliona lajkova, a slavno jaje 56,2 miliona lajkova.

Ali administratori stranice na kojoj je bila objavljena fotografija jajeta sada su objavili novu fotografiju na kojoj se vidi samo senka.

"Gde je nestalo jaje?" napisali su u opisu objavljene fotografije.
Objava je izazvala veliki broj reakcija.

"Mesi je pojeo jaje", "Koliko lajkova će biti potrebno da vratite jaje", "Da li ste zaista izbrisali fotografiju s milionima lajkova?", "Vratite nam jaje", "Ovom objavom sigurno nećete srušiti Mesijev rekord", "Pogledajte što je Mesi napravio", neki su od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina "da", Srbija "ne"

Ukrajina i Moldavija, po ubrzanoj proceduri i preskačući uobičajeni vozni red, danas počinju pristupne pregovore sa Evropskom unijom.

8:05

25.6.2024.

13 h

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

1 d

Podeli: