Šta se desi kada savitljivi telefon savijete na pogrešnu stranu? VIDEO

Otprilike u vreme kada su Samsung i Huawei počeli da se "preganjaju" ko će prvi da predstavi telefon sa ekranom na preklop, jedna takav model je već bio pušten u prodaju.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 01.08.2019.

19:00

Šta se desi kada savitljivi telefon savijete na pogrešnu stranu? VIDEO
Foto: Printscreen YouTube/JerryRigEverything

Zvanično prvi komercijalni savitljivi telefon, predstavljan još u novembru prošle godine, bio je - Royole FlexPai.

Pre nekoliko dana, tog uređaja se "dočepao" Zak, autor YouTube kanala JerryRigEverything, i podvrgao ga svojim "specifičnim" testovima: grebanju, savijanju, lomljenju i paljenju.

A u njima se FlexPai pokazao, blago rečeno, nešto lošije nego što bi se to očekivalo od uređaja koji se prodaje po ceni od 1.300 dolara. Sam uređaj je podložniji ogrebotinama u odnosu na druge savremene uređaje tog cenovnog ranga.

A kada je njegova glavna karakteristika - savijanje u pitanju, ovaj "preklopnik" je, iznenađujuće, delovao prilično izdržljivo. Osim kada je Zak pokušao da ga savije u suprotnom smeru...

Pogledajete kako je sve to izgledalo!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: