Korejci prikazali svog prvog "preklopnika" u akciji VIDEO

Kompanija Samsung nije baš rečita kada je u pitanju njihov "savitljivi" telefon Galaxy Fold i još uvek ne dozvoljava nikome da ga testira.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 29.03.2019.

08:00

Korejci prikazali svog prvog
Printscreen YouTube/삼성전자 뉴스룸 [Samsung Newsroom]

To, međutim, ne važi za robote. U pitanju su specijalne Samsungove mašine za testiranje, čiji je "rad" na Galaxyju Fold-u snimljen.

U testu se naglašavaju mogućnosti savijanja, odnosno otvaranja i zatvaranja telefona. Prema onome što se može videti, ekrani se vrlo brzo aktiviraju nakon otvaranja uređaja.

Uređaj izgleda prilično elegantno i ne poseduje da nema velikog razmaka kada se zatvori. U Samsungu tvrde da će Fold moći da izdrži najmanje 200.000 otvaranja i zatvaranja, a to je, otpilike, jednako petogodišnjoj upotrebi uz stotinak otvaranja i zatvaranje dnevno.

Prodaja telefona Samsung Galaxyja Fold bi trebalo da počne 26. aprila, i to po ceni od 1.980 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: