Novi LG G8 Thinq će izgledati upravo ovako FOTO

Kada LG otkrije svoj novi G8 ThinQ pametni telefon, dizajn verovatno neće biti iznenađenje, jer su isplivale slike koje prikazuju uređaj iz svakog ugla, preneo je portal theverge.com.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 13.02.2019.

15:22

Default images

Evan Blas (@evleaks) objavio je slike novog telefona koji je trebalo da bude predstavljen tek sledeće nedelje na WMC (Svetskom kongresu mobilnih telefona), u Barseloni.

LG nije potvrdio kako će telefon izgledati niti je dao mnogo detalja. Kompanija LG je telefon tehnički već predstavila prošle nedelje, kada je potvrdila da je u prodaji telefon sa 3D dubinskom kamerom koja omogućava otključavanje uređaja skeniranjem lica.

To objašnjava neobičan modul s tri objektiva s prednje strane koji se vidi na slikama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

4 h

Podeli: