Games.con - Kuća za velike i male

Svi počinjemo od nečeg malog i trudimo se svim silama da to poraste u nešto zaista sjajno. Na tom putu je mnogo prepreka, ali važno je imati nekoga da vas podrži i da vam prostora da pokažete šta umete i šta nudite.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 15.11.2018.

10:30

Games.con - Kuća za velike i male
Foto: Nemanja Ðorðeviæ

Games.con, kao festival igara i pop kulture, okuplja sam vrh IT industrije, gejminga, distribucije velikih franšiza, sve što je novo, moćno, veliko, aktuelno. Sa druge strane, jedna od Hala Beogradskog sajma i ove godine biće krcata malim izlagačima, entuzijastima, umetnicima, zanatlijama i hobistima.

Hala 1a biće od 30. novembra do 2. decembra pretvorena u veliki “Market Square”. Smešten na putu od Hale 2 do Hale 1, Market će biti savršen prostor za male izlagače koji tek pronalaze svoje mesto na tržištu, ili jednostavno žele da desetine hiljada posetilaca festivala vide njihova dela i ponudu.
Foto: Nemanja Ðorðeviæ
Ako želite kul majicu, karikaturu, sliku, privezak ili jastuče sa printom vaših omiljenih likova iz igara iz svih mogućih franšiza – čekaju vas upravo na Marketu. Ako godinama tražite staru konzolu, igru, figuricu ili igračku koja vam nedostaje za savršenu kolekciju – na Marketu ih ima na stotine!

Dok Halom 1 i 2 odzvanjaju najbombastičnija takmičenja, na Marketu je uvek raspoložena ekipa nasmejanih ljudi, gde ćete moći da predahnete i pazarite neku sitnicu, ili mali znak pažnje za svoje najbliže.
Foto: Nemanja Ðorðeviæ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: