Samsung Gear Fit najbolji mobilni uređaj na MWC-u

Prema oceni GSMA organizacije Samsung Gear Fit najbolji je mobilni uređaj predstavljen na Svetskom mobilnom kongresu u Barseloni.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 28.02.2014.

19:45

Default images

Samsung Gear Fit prepoznat je kao jedan od najinovativnijih i najkreativnijih proizvoda na MWC 2014, a nagrada za najbolji mobilni uređaj tradicionalno je dodeljena poslednjeg dana sajma.

Samsung Gear Fit je prvi zakrivljeni, Super AMOLED nosivi uređaj. Gear Fit nudi Samsung Gear tehnologiju sa fitnes alatima, pružajući korisnicima mogućnost da budu fizički aktivni, a da pri tome ne žrtvuju lični stil ili mobilnu povezanost.

Samsung Gear Fit dizajniran je da se udobno prilagodi ruci korisnika i nudi mnogo više od obične fitnes-trake jer su korisnici iako u pokretu, stalno u toku uz obaveštenja sa Galaxy smart telefona, kao što su ona o dolazećim pozivima, elektronskoj pošti, SMS-u, alarmu, S-planeru i druge aplikacije.

Promenljive trake u crnoj, narandžastoj i moka sivoj boji, pružaju korisnicima mogućnost da izraze svoj individualni stil, menjajući izgled uređaja Gear Fit kako bi se slagao uz odeću, raspoloženje ili bilo koju vrstu aktivnosti.

Elegantan novi Samsung Gear Fit pruža prednosti superiornog povezivanja Samsungove nosive tehnologije sa specijalnim fitnes treningom u realnom vremenu koji daje jedinstvene i personalizovane savete i preporuke za vežbanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: