Lepe vesti za Xiaomi fanove: Kompanijin najbolji telefon stiže globalno

Prema navodima, ove godine će Xiaomijev najjači telefon biti objavljen na tržištima širom sveta.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.03.2023.

08:20

Lepe vesti za Xiaomi fanove: Kompanijin najbolji telefon stiže globalno
Foto: 12S Ultra / Mr.Mikla / Shutterstock.com

Nakon što je tokom 2021. godine Xiaomi Mi 11 Ultra bio veoma dobro prihvaćen, svi su s nestrpljenjem čekali objavu 12 Ultra modela. Ali kada je kineska kompanija objavila 12S Ultra, odlučila je da ga ne lansira globalno, navodno zbog nestašice čipova koja je zabeležena tokom 2022.

Ipak, ove godine se očekuje da Xiaomi 13 Ultra stigne na globalna tržišta. Ove informacije stižu od strane renomiranog izvora, dojavljivača Ice Univesrse.

Očekuje se da će Xiaomi 13 Ultra biti premijum telefon sa mkoćnim sistemom kamera, a takođe sus e pojavile neke skice koje ukazuju na izgled telefona. Za sada nije poznato kada će 13 Ultra biti predstavljen, a neke informacije sugerišu da će se to desiti već tokom aprila. To bi bio presedan, jer je Xiaomi 12S Ultra bio objavljen u Kini tokom jula prošle godine.

Pored premijum kamera, koje su opptimizovane od strane kompanije Leica, Xiaomi 13 Ultra bi trebalo da koristi i Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 čipset, kao i MIUI 14 interfejs zasnovan na Androidu 13.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: