Obrazovanje 0

13.03.2024.

9:40

Upoznajte Comtrade srednju školu: Dođite na besplatan Open Day ITHS-a

Najmodernija Comtrade srednja IT škola – ITHS – otvara vam svoja vrata na jedan dan!

Izvor: ITAcademy

Upoznajte Comtrade srednju školu: Dođite na besplatan Open Day ITHS-a
Link Group

Podeli:

Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS otvara svoja vrata na jedan dan svim osnovcima i njihovim roditeljima zainteresovanim da lično istraže najsavremenije uslove učenja i rada.

Ova jedinstvena IT škola organizuje Open Day u subotu 16. marta, od 11 časova, u prostorijama škole na Novom Beogradu (Savski nasip 7), kada će svi zainteresovani imati priliku da saznaju zašto nosi epitet najtraženije IT škole u regionu.

Za učenike su organizovane mnogobrojne radionice koje će im omogućiti priliku da istraže školu, modernu IT laboratoriju, praktične metode rada i savremeno školsko okruženje.

Ovaj događaj ima poseban značaj i za roditelje, jer im omogućava da steknu uvid u funkcionisanje škole i njen ambijent. Takođe, pruža im priliku da se upoznaju sa direktorom i menadžmentom škole, te dobiju odgovore na sva moguća pitanja. Na taj način roditelji će uživo moći da vide kako izgleda kada njihovo dete pohađa najmoderniju srednju školu za buduće stručnjake u oblasti informacionih tehnologija.

Ulaz na Open Day je potpuno besplatan, ali je preporučljivo da se što pre prijavite zbog ograničenog broja mesta. Ukoliko želite da saznate više o ovom događaju, posetite veb-sajt škole ili jednostavno kliknite na ovaj link.

Prilika da osnovci besplatno upoznaju najmoderniju IT srednju školu

Ukoliko još uvek imate neke nedoumice, Open Day je izuzetna prilika da upoznate sistem rada ITHS-a i kroz lično iskustvo spoznate zašto je ovo obrazovanje posebno.

Link Group

Nakon svečanog prijema, planirane su fenomenalne radionice u okviru različitih oblasti kao što su programiranje, elektronika i multimedija, a roditelji će imati priliku da se bolje upoznaju sa načinom rada ove škole, kao i da postave pitanja u vezi sa svime što ih interesuje.

Na taj način ćete moći da osetite školsku atmosferu, uvidite kako izgledaju mentorska nastava i praktično učenje kroz stvarne projekte, kao i da se upoznate sa IT laboratorijama ITHS-a. Osim po jedinstvenom pristupu učenju, ITHS se izdvaja i po tome što je jedina srednja škola koja je smeštena u poslovnom kompleksu jedne od najuspešnijih IT kompanija – Comtradea – te učenicima pruža profesionalni razvoj od samog početka.

Tu je i posebna pogodnost: roditelji koji budu deo Open Daya moći će da ostvare dodatni popust na cenu školovanja, koja je već snižena do 26%. Ovo je sjajna prilika da vaše dete iskusi kako izgleda savremeno obrazovanje koje će usmeriti njegovu budućnost.

ITHS: Najtraženije IT obrazovanje za svetske mogućnosti

U ITHS-u se učenicima pruža prilika da dožive jedinstveno srednjoškolsko obrazovanje u najmodernijoj IT školi u regionu. Raznovrsne vannastavne sekcije i praktični projekti omogućavaju svakom učeniku da pronađe svoje mesto u oblasti koja najbolje odražava njegove talente i sklonosti. Okruženje s podjednako motivisanim vršnjacima stvara pozitivnu atmosferu, u kojoj se oni i međusobno podstiču na lični napredak.

ITHS nije obična srednja škola, jer se u njoj ljubav prema radu na računaru i talenat učenika u vezi sa tom oblašću pretvaraju u siguran put ka uspešnoj karijeri.

Prijavite se na vreme: Otkrijte kako se obrazuju IT lideri i obezbedite dodatni popust

Open Day je idealna prilika da već u subotu 16. marta saznate zašto se za ITHS uvek traži mesto više, kao i da li je ova škola pravi izbor za razvoj talenata i potencijala vašeg deteta.

Prijava je besplatna »

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin dao odobrenje: Počinje

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je, uoči Dana metalurga, putem video veze dao odobrenje za početak puštanja u rad niza metalurških objekata u raznim regionima te zemlje.

19:38

15.7.2024.

1 d

Podeli: